Elk jaar is het weer zover. De zomervakantie komt er, gelukkig, altijd eerder aan dan wij verwachten. In juni boekten wij dan ook pas ons verblijf op het Chogogo Resort bij Jan Thiel in Curaçao. Niet wetende wat wij precies konden verwachten, vlogen wij met TUI richting Hato. De weergoden waren Nederland zeer ongunstig gestemd, maar eenmaal in de lucht hebben wij van het noodweer in Nederland gelukkig niks meer meegekregen.

In de TUI Dreamliner werd ons direct een prima maaltijd voorgeschoteld. We konden kiezen tussen een vegetarische pasta of een maaltijd met kip, rijst en boontjes. De gehele vlucht zijn we regelmatig voorzien van water, koffie, thee, appelsap of jus d’orange.


Aangezien wij overdag vlogen, hebben we gedurende de vlucht voornamelijk gebruik gemaakt van het entertainment. Zo konden we Vaiana, Flikken, Harry Potter en nog meer films en series bekijken. Het aanbod voor kinderen is een stuk kleiner dan voor volwassenen. Echter, er zijn nog wel leuke spelletjes waarvan je sommige tegen elkaar kunt spelen.


Na een vlucht van 9 á 10 uur, arriveerden wij op de airport van Curaçao. Overvallen door de warmte, hebben we eens goed om ons heen gekeken. Hier mogen wij de komende twee weken vakantie vieren! Gauw bij Avis een van de talloze witte Kia Picanto’s van het eiland opgehaald, op naar Chogogo. Op naar een fantastische vakantie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge