Waar wij normaal eigenlijk vaak een vakantie boeken inclusief vlucht, kozen wij ervoor om dit in 2019 niet te doen. Last minute boekten we een ticket van Amsterdam naar Bonaire en een ticket Curaçao naar Amsterdam. Dat hield niet alleen in dat wij van Bonaire naar Curaçao zouden moeten komen, maar tevens dat we zelf nog een verblijf moesten zoeken.

De vlucht van het ene naar het andere eiland was relatief snel geregeld en ook goed betaalbaar. Lekker één week op het ene eiland en één week op het andere eiland vertoeven. Ook het verblijf op Bonaire was vlot geregeld. Via Booking kwamen we terecht bij Bonaire Boutique Resort. Een kleinschalig resort, met een zwembad en 6 luxe ingerichte bungalows. In een andere post zal ik daar wat meer van laten zien.

Toen was het tijd om ons verblijf op Curaçao te gaan zoeken. Op Bonaire waren we het al gauw eens over het verblijf en ook de locatie was geen enkel probleem. Toch was dit voor ons op Curacao wat lastiger. We wilden graag dichtbij Jan Thiel, maar weten ook dat je daarvoor soms ook de hoofdprijs betaalt. Laat dat nou net niet ons plan geweest zijn.

Toch vonden wij een mooi appartement bij Oscar en zijn gezin. Een ‘adults only’. De appartementen waren gerealiseerd onder de woning van de beheerders en op het moment dat wij er waren nog niet zo lang opgeleverd. In totaal verhuurt Oscar drie appartementen. Twee appartementen waar je met twee personen in kunt verblijven en één van de appartementen die Oscar verhuurt is geschikt voor vier personen. Je kunt gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk en ook is er een ruim zwembad in de tuin met fijne ligstoelen.

Oscar en zijn gezin zijn zeer gastvrij. Als je zin hebt in een praatje is dat mogelijk, maar als je meer behoefte hebt aan rust is dat ook geen probleem. Ze voorzien je graag van tips over het eiland. Niet alleen wat betreft bezienswaardigheden, maar ook tips voor de leukste eettentjes. Het appartement wat wij hebben gehuurd is te vinden via deze link. Alle foto’s in deze post zijn afkomstig van Oscar.

Wil je nou met €25 korting boeken bij Airbnb? Via mijn kortingscode of tegoedbon kun jij met €25 korting boeken bij Airbnb. Boek jij ook nog een activiteit? Dan krijg je nog eens €10 korting. In totaal kun je dus €35 korting krijgen! Mijn referral-code kun je hier vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge